09 December 2009

bazzzai in continuare





...si tot creativ doar ca in colaborare. Acum ma puteti gasi si aici si aici
Vedeti...va stau peste tot la dispozitie si am ramas la fel de harnica... mai ales ca se apropie Craciunul si stiu ca aveti nevoie de cadouri :D

10 November 2009

Acvariu fara stres

Si iata ca totusi mai traiesc...dar cu multe proiecte in paralel... De aceea tot ce am pregatit pana acum este un mic acvariu pictat, la fel de estetic si decorativ ca unul real dar fara grija pentru curatatul si hranitul creaturilor atasate. Enjoy (in your own home for 85 lei)

29 September 2009

Peacockish

Pentru MarieJean cu toata dragostea mea si pentru ca sper ca dragostea mea sa dureze la fel de mult ca ai ei... a lor!





Price...less

25 August 2009

de la lume adunate...



Respectiv din Salonic (cel mai hippie punct al Europei) si din Tarifa (cel mai sudic punct al Europei), figurine metalice si margelute pictate... intr-o salba adunate. N-as putea pune pret pe acest "colier" pentru ca o e insiruire de amintiri frumoase... si din cate stiu eu...nu prea se pot vinde :)

My present to myself! If you want one too...I'll have my people call some people..and it can be arranged ;)

24 August 2009

This kettle can call the pot...





...whatever it wants!
While we're on the subject, in a series of new experiments i love the way this porcelain kettle turned out - a present for my mom (actually just the manual work, the kettle she already had)!

orange mill

I'm trying out different materials for my mills... Spain has a lot of windmills, old and new, so in honor of my trip to Spain I thought I'd imagine a more Spanish -looking mill. Just in the experiment stage right now...but if anyone wants to buy it I'll be sure to place a price tag on it ;)

09 June 2009

a full deck

my personal favourites
20RoN

acareturi colorate

15 lei fiecare pentru un strop in plus de culoare pe orice obiecte vestimentare

stuparici si floricele






brose 20lei fiecare

de miere


O brosa- bijuterie sclipicioasa si frumoasa de-ti vine sa te lingi pe degete >:D 30 RON

Al

29 May 2009

Bujori si "suporti" de flori

O idee mai veche de-a mea cu flori si plase decorative aplicate pe sticla. Nu ma asteptam sa iasa din prima..dar iata ca ...a mers. Multumita florariei de pe colt polenizarea a avut succes si s-a nascut o noua specie.

This is an older idea of mine, but never tried it out until now. Flowers and ornamental nets...I thought those would be hard to pin down. It's hard work ...but it turned out alright ...so I guess, thanks to the flower shop down the street the pollination for this new vase species was succesful ;)

50 ron



oriental buzz



Intoarsa la dragostea dintai... albina si-a redecorat fagurii cu teme orientale...poate din circumstante accidentale dar asta a iesit. 45 ron

SOLD ....cu o mica reducere pentru bun gust ;)

06 May 2009

simfonie pe lac


Pe lacul neted al unei oglinzi s-au incins la dans note muzicale, stropi de ploaie, flori, stele si multe alte lucruri maruntele ;) 45 RON and you can sing along :D

Posted by Picasa

05 May 2009

recabeetulare

Am un blog neincapator...si planuri de extindere..dar pana una alta...am zis ca e indicat sa fac un inventar...asa ca iata ce mai gasit prin vechiul stupar : magneti de frigider de diferite forme si feluri (20ROn fiecare) precum si figurine din pasta ceramica cu diverse intrebuintari (up to you..eu le-am mai pus agatatoti si prinzatori ici colo) - intre 25 si 10 RON

04 May 2009

Mirror mirror on the wall



...who is the best chess player of all?

It could be you...for just 35RON
It's not exactly the bees wacky...idiotic style...but sometimes a little discipline and serious strategy is required for the beehive to function at its fullest potential! :D

28 April 2009

Iti suna bluza

Pentru ca telefonul de moda veche promitea o conversatie fara pereche...am o alta brosa protest pentru formele vechi si mai de calitate de comunicare ;) Tot la accesibilul pret de 15 RON. Happy calling!

brosa care a oprit timpul

Micuta...dar ...temporamentala...aceasta brosa este un protest anti-graba, multa treaba si anti-oameni mereu cu ochii pe ceas.
Dar cum time is money totusi, in cazul asta, pretul nu e decat de 15 RON.
Enjoy!

27 April 2009

bee memory holders

Simona ...a fost mai harnica ca mine in ultimul timp si a pregatit niste mici, dar incapatoare, casute de depozitare a lucrurilor de albina...lucruri sclipicioase precum bijuterii sau alte mici minunatii. Cele doua cutii... 70 RON fiecare...si o rama de "depozitat" amintiri la 20 RON (care vine cu tot cu frunza la pachet...treaba voastra ce vreti sa faceti cu ea...insa va avertizez ca nu e ceea ce credeti ;)
Enjoy!


(vanduta)

15 April 2009

vaza in 4 timpi

am lucrat mult la aceasta faza...care este ca luna in 4 faze...cu 4 fete...Asa ca am zis s-o surpind in mai multe tipuri de lumina...voi puteti s-o suprindeti complet doar cu 35RON :)

 
design by suckmylolly